6. Celmaten

In de gevangenis hadden Olaf en Quinn een bijzondere vriendschap opgebouwd, ondanks hun verschillende persoonlijkheden en achtergronden. Olaf had een veelbelovende carrière als bobsleeër, maar een ernstig ongeluk maakte een einde aan zijn sportieve dromen. Hij werd bitter en kreeg een afkeer van alles dat hem aan zijn oude leven herinnerde. Hij nam een baan als pakketbezorger, maar zijn fysieke beperkingen zorgden ervoor dat hij vaak pijn had bij het tillen van zware pakketten.

Quinn was een zelfgenoegzame en arrogante manager bij een verzekeraar. Hij raakte in een neerwaartse spiraal nadat zijn vriendin hem verliet voor haar beste vriendin. Uit jaloezie en woede pleegde hij geweld tegen hen en werd hij veroordeeld voor stalking en geweldpleging.

Nu zijn ze samen vrijgelaten en reizen ze naar een nieuw begin. Olaf klaagt over de rekeningen die hij tijdens zijn gevangenschap moest blijven betalen, terwijl Quinn zich afvraagt waar hij een nieuwe start kan maken zonder dat zijn verleden hem achtervolgt. Hij stelt voor om een tijdje bij Olaf op de bank te crashen en in ruil daarvoor te betalen voor het verblijf. Zo kan hij voorlopig weg blijven uit zijn oude woonplaats waar hij een contactverbod heeft.

Quinns voorstel om bij Olaf te blijven, lijkt gunstig voor beiden. Olaf kan wat extra geld gebruiken, en Quinn kan een nieuwe start maken zonder dat zijn verleden hem belemmert. Ze zijn vastbesloten om hun leven na de gevangenis opnieuw vorm te geven, maar het is de vraag of hun vriendschap en de keuzes die ze maken hen de positieve verandering zullen brengen die ze zoeken. Hun verhaal gaat verder met nieuwe uitdagingen en kansen op een beter leven.