Kensaku Logo

Kensaku portfolio

De bedrijven en ZZP die ik ondersteun met website bouw, SEO en/of Social Media advies vind je op deze pagina. De meeste zaken pak ik zelf aan. Loop ik vast met iets nieuws of moet er echt geprogrammeerd worden dan is Solvec in de buurt.

Logo RoomtogrowTwee alerte dames weten alles over een goed imago als persoon of voor je bedrijf. Met Roomtogrow geven zij o.a. trainingen, workshops en schrijven boeken bijv. Zienzewelhoegoedjebent? De oude site was lastig te onderhouden en diende uitgebreid te worden met een nieuwsbrief, blog en een nieuwe collega. 

 

 

 

 

CW printscreenConnecting Women is een Haags vrouwennetwerk voor expat en Nederlandse vrouwen die inspirerende bijeenkomsten organiseert voor persoonlijke groei. Sinds de zomer van 2012 beheer ik de website en Facebook, LinkedIn, Twitter accounts. Dit is onbetaald vrijwilligerswerk, maar het is een leuke groep vrouwen en ik heb elke keer weer veel te vertellen.

 

 

 

 

The Meteo Company is de internationale specialist in realtime weer websites verantwoordelijk voor onder andere www.Meteox.com en www.niederschlagsradar.de.  Kensaku geeft SEO en Social Media advies. 

The Online Factory = TOF! bedenkt en maakt betaalbare communicatie. TOF! expert op het gebied van drukwerk, belettering, design en websites of elke nuttige combinatie daarvan. Kensaku werkt samen met TOF! inzake SEO en Social Media. Kensaku verricht SEO scans voor The Online Factory, Domino's Pizza en Harry Suiker Badkamers. Het accent ligt vaak op invullen/verbeteren van meta beschrijvingen.

VDS Horeca geeft advies aan horeca ondernemers over aankoop, verkoop en vergunningen in de regio Den Haag en omstreken. Voor een groter netwerk en het sneller bereiken van clienten geeft Kensaku Social Media advies over LinkedIn en Twitter.

 

golflink-screenshotGolflink  is opgericht door enthousiaste golfers. Met deze website brengen zij een vernieuwende visie op golf naar buiten. Door afspraken te maken met golfbaanexploitanten krijgen golfers de keuze om op meerdere banen te golfen zonder extra greenfee.

 

 

 

 

  

dierenarts-mariahoeve-screenshotDierenartsenpraktijk Mariahoeve vindt je op 5 minuten loopafstand van het winkelcentrum Mariahoeve (Den Haag). Om beter gevonden te worden door haar klanten is Kensaku gevraagd een overzichtelijke website te bouwen. Op de website stellen de dierenartsen zich en schetsen een beeld van hun werkzaamheden, verder vind je de routebeschrijving en een rondleiding door de praktijk.

Met de opmaak heb ik advies gekregen van Solvec.

 

 

 

de-haan-rijkaart-van-capellen-screenshot

Het uitvaartbedrijf De Haan Rijkaart van Cappellen merkte dat hun website op bepaalde zoektermen beter scoorde dan andere en vroeg Kensaku dit uit te zoeken.

Uit de SEO quickscan tools kwam het probleem van meerdere cannonical versies naar voren. Dit is opgelost door 301 redirect. Verder kwam aan de orde duplicaat metatags en keywords en het verwerken van gewenste zoektermen in titels en metatags.

De reactie van Stefan Rijkaart is "Wat een heerlijk praktisch rapport. Zit het nu te lezen. Direct met tips erbij van hoe aan te passen en per ding op te lossen/verbeteren."

 

Hurstfiles-screenshot

De ontwerper van de blogsite Hurst Files is Studio 299. Het omzetten van het grafisch ontwerp naar een werkende website, inclusief HTML, stijlen en scripts is een co-productie van Solvec en Kensaku. We maken hier gebruik van  het CMS Umbraco met extra blogfuncties.

 

 

 

 

Balance for your life

 

In opdracht van Angelika Matthias psychologisch Counsellor is een SEO rapport van www.balanceforyourlife.nl gemaakt. Deze website is ontworpen door Miguel Albracht (Zapalote Photography). Angelika is de auteur. De Kensaku quickscan tools signaleerde een aantal belangrijke verbeterpunten, deze worden door Zapalote verwerkt.

 

 

 

FamilieOpStelten-screenshot

Voor de website van het mediationbureau Familie Op Stelten te Den Haag is een SEO rapport verzorgd en zijn SEO acties uitgevoerd. De site is gebouwd met het CMS WebsiteBaker.

Een handige website is www.webcijfers.nl, maar ook Google Webmaster Tools. Nu monitoren we met Google Analytics de bezoekersaantallen en is een Google Adwords campagne gestart.