Kensaku Logo

Achter de schermen van Kensaku

Anja Gerz vind je achter de schermen van Kensaku. Wil je meer weten, kijk dan wat de sociale media over mij te bieden heeft:

anja-gerz-foto

  • LinkedIn geeft informatie over mijn werkervaring.
  • Twitter gebruik ik voor allerlei artikelen die ik belangrijk en/of leerzaam vind, of die ik even kwijt wil. Ik twitter onder de naam @___Anja
  • Anja Gerz Facebook bevat tevens een Kensaku pagina
  • Anja Gerz Google+, voor nu is vooral de pagina met +1's handig. De circels groeien organisch.

Kensaku startte ik in de zomer van 2011. Nu kan ik doen waar mijn ambities liggen. Ik vind het fijn om aan websites te werken en deze te optimaliseren en anderen hiermee van dienst te zijn. Social Media een ideaal middel voor nieuwsgierige mensen zoals ik. Inmiddels ben ik zo ervaren dat ik op verzoek ZZP's adviseer met het opzetten en inrichten van accounts voor facebook, twitter en LinkedIn.  Met een ruim thuiskantoor combineer ik werk en gezin. 

Waarom Kensaku?

Ik heb gekozen voor de naam 'Kensaku' omdat het 'zoek & vind' betekent in het Japans. Dit is een correcte beschrijving van mijn huidige werk. Het is steeds weer een uitdaging om de juiste zoektermen te 'zoeken & vinden' en met allerlei tools te ontdekken waar verbeteringennodig zijn. Verder ben ik een fan van Japan en heb ik fijne herinneringen aan dit land; de mensen, natuur, tempels en de cultuur. Daarnaast geeft Kensaku een indicatie over mijn karakter. 

Kensaku-Japanse-tekens

Wil je een nieuwe website die goed gevonden wordt, kan een bestaande website wel een opknapbeurt gebruiken of wil je beter inzicht in de vindbaarheid van je website, wil je persoonlijk advies voor het opzetten van Social Media accounts? Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Voor wie wil connecten mijn email is anja@kensaku.nl. Wellicht kunnen we samenwerken aan een klus, of advies geven.